Boekhouder Oudenaarde

Algemene Boekhouding & Fiscaliteit

Pro-count is uw boekhoudkantoor in Oudenaarde voor algemene boekhouding, fiscaliteit en meer. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime kennis zit u bij ons team goed voor een professionele dienstverlening op maat. Wij bespreken uw situatie tot in de details, zodat wij u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Algemene Boekhouding

Bent u op zoek naar een boekhouder? Dan bent u bij Pro-count aan het juiste adres. Wij staan tot uw dienst voor aangiftes in de personenbelasting, het opmaken van btw-aangiftes en het opstellen van de jaarrekening. Hulp met het aangeven van de personenbelasting is zowel mogelijk voor zelfstandigen als voor particulieren. Ons team helpt u met plezier verder met een aangepaste service.

Fiscale vertegenwoordiging en bemiddeling bij overnames

Als specialist in fiscale vertegenwoordiging staan wij u bij tijdens fiscale controles met juridisch advies en algemene informatie. Ook als bemiddelaar bij het kopen of verkopen van uw zaak staan wij graag tot uw dienst: wij voorzien u bijvoorbeeld van informatie over bankinstellingen en borgsituaties.

Boekhoudkantoor Pro-count
Boekhoudkantoor Pro-count

Startersservice en begeleiding bij het opstarten van een vennootschap

Bij het opstarten van een zaak komt heel wat kijken. Laat u daarom bijstaan door een expert om u ervan te verzekeren dat uw zelfstandige activiteit goed van start gaat. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het kiezen van de meest geschikte juridische vorm, het opmaken van een financieel plan en het opvolgen van de registratie bij verschillende administraties.

Ook voor het oprichten van een vennootschap, bijvoorbeeld vanuit een eenmanszaak, kunt u rekenen op onze expertise. Wij hebben onder andere ervaring met het opmaken van de statuten, het opstellen van een financieel plan en het analyseren van de haalbaarheid van uw volledige project.