Persoonlijke aanpak voor boekhouding en fiscaliteit in Oudenaarde

Pro-count, uw boekhoudkantoor in Oudenaarde, is gespecialiseerd in boekhouding en fiscaliteit. Met meer dan 17 jaar ervaring en een deskundig team staan wij u bij met onder meer begeleiding voor zelfstandigen en vennootschappen, algemene boekhouding en fiscale vertegenwoordiging. Ontdek hieronder onze nieuwsartikels, die een licht werpen over ons boekhoudkantoor en over onze geschiedenis.

Over Ons

Opgelet, valse brieven in omloop

07/11/17

Graag willen wij onze klanten waarschuwen voor de valse brieven die momenteel in omloop zijn. Klik op de afbeelding hiernaast om een voorbeeld te zien. Indien u een brief ontvangt, mag u ons zeker contacteren.

Pro-count "Strafste boekhoudkantoor"

05/10/17

Pro-count bvba wint de titel "Het strafste boekhoud-/ accountantskantoor". In een quiz georganiseerd door Sociaal Secretariaat Acerta, was het team van Pro-count de sterkste en nam zo de trofee mee naar Oudenaarde.

Aangifte personenbelasting

28/09/17

De deadline voor het indienen van de personenbelasting nadert. Daarom verzoeken wij u net zoals vorige jaren om alle stukken binnen te brengen zodat wij uw aangifte tijdig kunnen voorbereiden en indienen.Alvast bedankt!

Peter Ronsse neemt rol Johan Batteauw over

12/07/17

Vanaf 1 september wordt bo.fi.ba opgevolgd door Pro-Count! Een vervroegde wissel van zaakvoerders, die oorspronkelijk gepland was voor 1 januari 2018.

Meer info