Over boekhoudkantoor Pro-count in Oudenaarde

Boekhoudkantoor Pro-count, onder leiding van Peter Ronsse, staat in Oudenaarde en omstreken bekend om de persoonlijke aanpak en het ruime aanbod aan diensten. Peter Ronsse nam het vroegere Bo.fi.ba over, waar hij werkte als erkend boekhouder, na het bereiken van een akkoord met Johan Batteauw. Het boekhoudkantoor kreeg een nieuwe naam, Pro-count, maar is gebaseerd op dezelfde waarden: elke klant verder helpen met een service op maat. Wilt u advies inwinnen bij ons of wilt u een beroep doen op onze diensten? Neem contact op met ons kantoor en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

Over Peter Ronsse

Boekhouder Peter Ronsse, de drijvende kracht achter Pro-count, werkte 17 jaar bij Bo.fi.ba en nam op 1 september 2017 de fakkel over van Johan Batteauw. Hij zet de uitstekende dienstverlening verder onder de naam “Pro-count”. Hij is erkend rechtspersoon boekhouder-fiscalist en is gespecialiseerd in verschillende domeinen binnen de fiscaliteit en boekhouding. U kunt dan ook op hem rekenen voor professioneel advies en informatie over diverse onderwerpen.

Kom langs bij boekhoudkantoor Pro-count

Pro-count staat met plezier tot uw dienst met raad en daad in Oudenaarde. Wij kunnen u bijstaan met uiteenlopende diensten, van een startersservice en begeleiding bij het oprichten van een vennootschap tot algemene boekhouding. Ons team helpt u graag zo snel mogelijk verder.